By Hegner

Byhegner.dk er en interiør netbutik, der handler med kendte mærker. Der ud over udvikler vi en del interiør selv, samt laserskæring og gravering.

Se mere på www.ByHegner.dk

Opfinder logo

SPONSORER af Opfinderforeningen.

Her er et udpluk af de mennesker og organisationer, der bidrager til Opfinderforeningens arbejde med opfinderes vilkår. Vores sponsorer og samarbejdspartnere gør det muligt for foreningen at hjælpe opfindere med viden og resurser.

Et stort tak til alle dem, der hjælper opfindere med at udfordre det eksisterende og skabe nye og bedre løsninger.

By Hegner

Virksomhedsnavn

Aages vinduespolering

Hos Aages Vinduespolering kan du få en fast aftale, hvor vi kommer på fastlagte tidspunkter hver måned eller i  andre intervaller som passer dig. Du kan også få en mere fleksibel aftale, hvor vi laver en ny aftale fra gang til gang, eller hvor du ringer efter behov.

Se mere på www.Aages.dk

Virksomhedsnavn

LIBERO NULLA

Neque eget montes pretium ultrices nunc class odio laoreet vivamus amet orci quam. Neque eget montes pretium ultrices nunc class odio laoreet vivamus amet orci quam.

Privat sponsorer:

Ønsker du at høre nærmere om at blive sponsorer, så kontakt os på e-mail: adm@opfinderforeningen.dk

Eller kontakt os via kontakt formularen

Opfinderforeningen.dk

Øst- og Vestdanmark